Syöttöpeli jokerilla / noppavitonen

JokeriPorttimaalitSyöttäminen
Kuvaus
2 joukkuetta + jokeri. Esim. 2 v 2 tai 3 v 3 (+ jokeri) alueen koosta riippuen. Joukkueet pelaa vastakkain siten että pisteen saa aina onnistuneesta syötöstä porttimaalin läpi. Kannattaa käyttää kartioita tai keppejä tötsien sijasta, mikäli mahdollista. Jokeri luo aina ylivoiman sille joukkueelle, jolla on pallo. Voidaan pelata erinä esim. 10 pisteeseen, tai muutaman minuutin pelinä laskien lopputuloksen. Samasta porttimaalista ei saa syöttää välittömästi takaisin. Myös valmentaja voi toimia alussa jokerina, selventäen tehokasta vapaan paikan / portin ja syöttösuunnan hakemista. Porttimaalit voi toki laittaa muuhunkin järjestykseen kuin "noppavitosen" muotoon. Variaationa voidaan pelata myös esim. 4 v 2 pelinä, jolloin maaleja tekevällä joukkueella on selkeämpi ylivoima, helpottaen maalintekoa huomattavasti. Tällöin kierrätetään puolustajia/pallonriistäjiä.
Avainkysymykset
Nopea paikanhaku pallottomana? Onko syöttösuunta mahdollinen, pääseekö vastustaja väliin? Mistä löytyy "helpoin" piste? Liikkeelle heti syötön jälkeen!

Selaa harjoitteita teemojen ja tagien kautta

Haluatko lisätä oman harjoitteesi pankkiin?

Rekisteröidy palveluun ja lisää omat harjoitteesi pankkiin. Tai jos haluat niin voit myös koostaa oman harjoituskokonaisuuden ja jakaa sen helposti.